Continue reading

2011 Typographic Wall Calendar

Det her ambitiøse Kickstarter-projekt, er en typografisk kalender der er sat sammen af 2011 keyboardtaster. Harald Geisler der har lavet kalenderen er fra Tyskland.

Men hvad er Kickstarter? Kickstarter er et site hvor kreative projekter får mulighed for finansiering, hvis bare nok brugere er villige til at investere i dem. Hver projekt har en deadline og et mål for finansieringen. Hvis målet nås inden for deadlinen, så bliver projektet en realitet. Det her projekt havde deadline i dag men kom allerede i mål den 22. november. Kalenderen bliver trykt i 70×100 cm og kan købes for 35$.

Jeg venter spændt på mit eksemplar, selvom det nok ikke vil udkonkurrere iCalendar i funktionalitet og brugbarhed.

Se mere arbejde fra Harald Geisler

 Comment